Услуги

За връзка с нас

+359 42 600 362

Услуги

Бързина, качество и професионализъм!!

Един от лидерите на българския пазар в областта на проектиране на инсталации и системи за сигурност.

Системите за видеонаблюдение предоставят възможността да наблюдавате какво се случва в дома,магазина, хотела, офиса или предприятието Ви по всяко време и от всяка точка на света с помощта на различни Интернет приложения и мобилния ви телефон. Връзкaта в мрежaта позволявa също такa да управлявате определени кaмери от рaзстояние.

Прочети още>>

Системите за пожароизвестяване са вид алармени системи, които се включват при поява на признаци за пожар.Чрез сирени или светлинни сигнализации се известяват живущите или работещите в помещението , а също хората на околните улици или в мониторинг центъра.

Прочети още>>

Системите за контрол на достъп представляват интегрирано решение за контрол на сигурността и спазването на трудовата дисциплина във Вашия офис или предприятие. В комбинация със системи за видеонаблюдение те Ви предоставят възможността, както да следите в реално време какво се случва на територията, която обслужват, така и да разполагате с безпристраста статистика в ретроспекция.

Прочети още>>

Глобална система за позициониране Global Positioning System или GPS е спътникова радионавигационна система за определяне на положението, скоростта и времето с точност до 1 наносекунда във всяка точка на земното кълбо и околоземна орбита в реално време.

Прочети още>>

Клиентите на Технопол Секюрити могат да се възползват от реализираната социална услуга от Българската Асоциация за Детска Безопасност- „Защита на деца и жени в риск“. БАДБ притежава лиценз от ДАЗД N 0999/16 и предоставя услугата по Закон за закрила на детето и Закон за защита от домашно насилие.

Прочети още>>

Обучения

При сегашната ситуация курсовете временно са отложени във времето, но когато всичко около вируса отмине, ние от Технопол Сеюрити отново ще сме на ваше разположение за да получите умения за боравене с огнестрелно оръжие.

Искате да притежавате собствено огнестрелно оръжие без значение дали става въпрос за ловна пушка, или пистолет или искате да работите като охрана?
И в двата случая първо трябва да преминате

КУРС ЗА БЕЗОПАСНО БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ.
Запиши се за курса >>